B-fit ve B-fit kadınlarına— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
B-fit ve B-fit kadınlarına

B-fit ve B-fit kadınlarına

B-fit ile ilk 2015 yılında tanıştım. 2017 yılında 2. üyeliğim oldu. Benim en çok hoşuma giden kapıdan girdiğiniz gülen yüzlerle ‘hoşgeldiniz diye karşılanmak. Mutlu, temiz, güvenle spor yapılan bir ortam. Sadece spor değil güzel dostluklar da kuruluyor. Ayrıca sosyal sorumluluklara yer veren, özel günleri hiç unutmayan, ulusal bayramlara önem veren, sanatsal etkinliklere katılım sağlayan ve aklıma gelmeyen faaliyetleri olan bir spor merkezidir b-fit.
İlk üyeliğimde forma girmek için spora başladım ve 7 kilo verdim. İkinci üyeliğime 2.doğum sonrası başladım. Hayatımı daha sağlıklı bir şekilde sürdürmek için kilolarımdan kurtulmalıydım. Kilolu iken hareket özgürlüğünüz çok kısıtlı oluyor, aynalara bakmak istemiyorsunuz, ne giyseniz yakışmıyor. Kendimi hemen toparladım, kendime, eşime ve çocuklarıma daha kaliteli bir yaşam sunmak için b-fit’e koşarak gittim. Mutlu kadın, mutlu eş ve annedir.
Çok kararlı ve istekili bir şekilde, 10 Şubat 2017’de dönüm noktası başladı. Sıkı bir program ve diyetisyenimiz Öznür hanım ile 82 kiloyla başladım. Başlangıçta zorlandım tabiki. Hareketleri zor yapıyordum ve hemen yoruluyordum ama hiç pes etmedim. Düzenli bir şekilde devam ettim. Bizleri işini severek yapan antrrenörlerimiz eşliğinde kardiyo ve diğer etkinliklerle 6 ayda 20 kilo verdim. 122 cm inceldim. Şu an 62 kiloyum, ama daha bitmedi devam ediyoruz.
Bu süreçte, beni görenlerin yüzlerindeki şok ifade şaşkınlık ve takdir edilmek de çok hoşuma gitti tabiki. Ben azmin zaferini yaşıyorum. Ben istedim ve başardım. Sizlerde bu yazdıkları okuduğunuza göre karar vermişsiniz. İsteğinizi ve sabrınızı kaybetmeyin, kendiniz ve aileniz için.

Saygı ve sevgilerimle
Canan Ercan

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Deniz Büyükbalya
Sonraki makale İYİ Kİ VARSIN b-fit!