Ümit Ayhan— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Ümit Ayhan

Ümit Ayhan

Merhaba,

Nisan ayında bir arkadaşımın tavsiyesi ile b-fit Vişnelikle tanıştım ve iyi ki tanışmışım diyorum. Spor yaparken mutluyum, koskoca bir gün içinde sadece 1 saatte olsa kendim için bir şey yapıyorum ve bu gerçekten hem sağlık açısından hem kilo veriyor olmam acısından benim için ciddi derecede önemli bir şey. b-fit ile birlikte diyetisyenim Semiha Hanım'la da diyete başladım. Öncesinde diyet ve sporu gözümde çok büyütüyordum, meğer çok basit bir o kadar da faydalı bir şey olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum :)

b-fit'i tercih etmemin bir sürü sebebi var aslında; ilk olarak arkadaşımın tavsiyesi, 30 dk olması, antrenör eşliğinde spor yapıyor olmak ve kadınlara özel bir yer olması en temel nedenler.

Sonuç olarak 7 ayda 15 kilo verdim ve toplamda 110 cm inceledim. Şimdi daha mutlu, daha sağlıklı, daha enerjik hissediyorum kendimi :) Ayrıca mağazalardan hayal kırıklğıyla değil istediğini bulmuş ve almış olarak çıkıyorum :) Bu süreçte desteklerini esirgemeyen b-fit Vişnelik ekibine çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerle tanışmışım !

Ümit Ayhan / Eskişehir Vişnelik b-fit merkezi üyesi

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Lerzan Kalyoncu
Sonraki makale Şenay Köse