8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun!— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun!

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun!

Kadın olmak, sevgiye mabet olmaktır. Sonsuz bir değişim, dönüşüm ve üretimin sembolüdür kadın. 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ”Dünya üzerinde gördüğümüz her güzel şey kadının eseridir. ” demiş ve şu sözleri eklemiştir: “Kadınları geri bırakılan toplum, geride kalmaya mahkûmdur!”

İşte, tam da bu motivasyonla 15 sene önce b-fit markasının yolculuğu başladı. Kadınlar tarafından, kadınlara hizmet etmek için yol çıktık. Bugün gururla ve tarif edilmez bir mutlulukla Türkiye’nin dört bir yanında, her yaş ve gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak toplumumuzda kadınların zihinsel, bedensel, sosyal ve ekonomik gücünü arttırmaya hizmet ediyoruz.

Kadınların hayata katılmasını, sağlıklı ve aktif bir yaşamı seçmelerini kolaylaştırdığımız, kadınlara özel spor ve yaşam merkezlerimizin işletmelerini, kendi işini kurma hayalleri olan kadın girişimcilere veriyor ve yine sadece kadınları istihdam ediyoruz.

Kadınlarımızın kazanması, kazandıkça ekonomiye ve toplumun her kesimine olumlu faydalar sağlaması, toplumsal yaşamda güçlüklere karşı direnerek ve kararlılıkla yollarına devam etmesi için hep birlikte çabalıyoruz.

Bugüne kadar, Türkiye’nin 55 ilinde ulaştığımız 220'yi aşkın merkezimizle 250 kadın girişimcinin hayallerini gerçekleştirmelerine fırsat verdiğimiz bu yolculukta, 360.000 kadının ruhlarına ve bedenlerine şifa olduk, olmaya devam ediyoruz.

Her gün kendini ve kendine iyi geleni seçen, hayal kuran ve hayallerini gerçekleştirmek için güçlü adımlar atan kadınlar için bir platform sağlıyoruz. Sporun yanı sıra sosyal etkinlik ve projeler yaparak kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet ediyoruz. Bu yolda hayal ortaklığı yaptığımız 250 kadın girişimci ve güçlü ekibimiz ile  kadının ekonomik hayattaki gücünü arttırmak için çalışıyoruz ve biz hiç yorulmuyoruz.

Tüm kadınları, üye ya da b-fit girişimcisi olarak, kadının gücüyle her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen bu muhteşem ailenin bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Kendine güvenen, hayallerine inanan, düşerse kırılmadan tekrar ayağa kalkan, kendini seven ve etrafına yaşam kaynağı olan kadınların enerjisine ve potansiyeline inanıyoruz.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü sevgiyle kutluyoruz.

 

b-fit Spor ve Yaşam Merkezi Ekibi

 

 

Önceki makale Tarzını Seç: Farklı Pilates Türleri ve Vücuda Etkileri
Sonraki makale Ulaşılabilir Hedefler Koymak