b-fit App ile Sporu ve Sağlıklı Yaşamı Hayatının Merkezine Koyacak 10 — b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
b-fit App ile Sporu ve Sağlıklı Yaşamı Hayatının Merkezine Koyacak 10 Yenilik

b-fit App ile Sporu ve Sağlıklı Yaşamı Hayatının Merkezine Koyacak 10 Yenilik

Sağlıklı yaşamın formülü basit: düzenli egzersiz ve dengeli beslenme; ama başlaması zor mu geliyor? İhtiyacın olan motivasyon yenilenen yüzüyle b-fit App’te!

 

2006 yılından bu yana, Türkiye’de spor ve sağlıklı yaşam alanında birçok yeniliğe imzasını atmış olan b-fit, teknoloji trendlerini yakından takip etti ve dijital dönüşümün bir parçası olarak b-fit App’i tasarladı. Kadınlarımızın sporu ve sağlıklı yaşamı her Pazartesi başlanan ama Salı günü vazgeçilen bir hevesten öteye götürüp hayatlarının merkezine koyabilmeleri ve sevilen bir alışkanlık haline getirmeleri için b-fit App yeni özellikler eklenerek güncellendi. Pandeminin etkisi ile daha da hızlı dijitalleşen hayata ve yeni ihtiyaçlara uyum sağlamak için yenilenen b-fit App sayesinde, online egzersizler, uzman diyetisyenlerden dengeli beslenme programları, hayatını kolaylaştıracak çözümler ve sonsuz motivasyon her zaman parmakların ucunda.

 

Haydi şimdi b-fit App’i cebine indir ve sağlıklı yaşam için ilk adımı at!

 

iOS uygulama indirme linki için tıklayın.

Android uygulama indirme linki için tıklayın.

 

 

1- Online Randevunu Al, Dersleri Kaçırma

Artık dersi kaçırdım bahanesi yok! b-fit App ile randevunu al, yoğun ilgi gören dersleri ve eğitmenleri kaçırma. b-fit App’in online randevu özelliği ile üyesi olduğun merkezden katılmak istediğin dersi ayarlayabilir, ders saatini değiştirebilir veya deneme dersi ayarlayabilirsin. Ayrıca, üyesi olduğun merkeze canlı bağlanıp grup derslerine katılabilirsin.

 

2- Arkadaşınla Spor Yap

Spor yapmanın en eğlencelisi arkadaşınla birlikte spor yapmak. b-fit App referans uygulaması ile sen de arkadaşını b-fit’e getir, hem birlikte spor yapın hem de kazanın!

Topladığın puanları ne zaman istersen b-fit Shop’ta kullanabilirsin.

 

3- Uzman Diyetisyenlerin Desteği ile Kendi Hedefini Belirle

Kilo vermek ve fit bir vücuda sahip olmak çok zor gibi gelse de, başarının sırrı doğru ve ulaşılabilir hedefler koymak. b-fit App’deki uzman diyetisyenlerden yardım alarak kendi hedefini kendin belirle; dengeli beslenerek sağlıklı yaşa.

 

4- Her Zaman, Her Yerde Sana Uygun Sporu Yap

b-fit App için özel olarak hazırlanmış, kardiyodan esnemeye kadar bedenin farklı ihtiyaçlarına yönelik online egzersizler ile her zaman, her yerde enerjin yüksek, bedenin fit.

 

5- Kampanyaları Takip Et, Avantajları Kaçırma

Sporu hayat tarzı haline getirmeni teşvik edecek fit fırsatlar b-fit App’te seni bekliyor. b-fit App’i hemen indir, kampanyaları takip et ve avantajları kaçırma!

 

6- Günlük Su Hedefine Ulaş

Su içmenin sağlığın için ne kadar önemli olduğunu biliyorsun ama çoğu zaman unutuyor musun? b-fit App’in su içmeyi hatırlatıcı özelliği ile kendi vücut kitle endeksine göre belirlenen günlük su hedefine ulaşmak artık daha kolay.

 

7- Adım At, Puan Topla

İşe, okula, alışverişe her nereye gidersen git, yürümeye ne dersin? Gün içerisinde spor amaçlı olmasa da yürümek metabolizmayı çalıştırır ve vücudunu zinde tutar!

Aynı zamanda b-fit App ile attığın her adım ile puan toplayabilir ve bunları b-fit Shop’ta kullanabilirsin.

 

8- Deneme Dersini Ayarla

O hep ertelediğin deneme dersi şimdi bir tık uzağında! b-fit App’ten kendine en yakın b-fit Merkezini bul, sana özel deneme dersini ayarla ve ailemize katıl!

30 dakikalık interval sistem çalışmasından pilatese, zumbadan tramboline kadar hem bedenine hem ruhuna iyi gelecek bütün sporlar b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’nde!

 

9- b-akademi Eğitimlerini Takip Et

İster eğitmen ol, ister merkez sahibi her zaman güncel b-akademi eğitimleri ile yeni egzersizler öğrenmek ve kendini geliştirmek için b-fit App üzerinden b-akademi’nin eğitimlerini takip edebilirsin.

 

10- Sen de Kendi b-fit Merkezini Aç

Hayallerindeki işi kurmak, kendi ayaklarının üstünde durmak ve kendi b-fit merkezini açmak artık daha da kolay! Sen de b-fit App’ten bir tıkla franchise başvurunu yap ve ailemize katıl!

Önceki makale BOSU Topu ile Evde Yapabileceğiniz Vücudunuzda Harikalar Yaratacak 5 Egzersiz
Sonraki makale Yoga’nın Büyülü Etkisi