Sevim Akmanlar— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Sevim Akmanlar

Sevim Akmanlar

b-fit'le ilk tanışmam gazetedeki bir röportajı okumamla oldu. Aklımdan ilk geçen 'keşke Bursa'da da b-fit olsaydı' olmuştu. Bundan 3-4 ay sonra bir arkadaşımın spora başladığını öğrendim, bilgi almak için aradığımda b-fit'e gittiğini öğrendim. Ne kadar sevindiğimi anlatamam! Hemen internetten form doldurdum ve 1 haftalık şanslı üyelik kazandım. Evime yakın olduğu için Hat şubesine gittim ve Nurgün Hoca'yla başladık.

Bu ay tam 9 ay oldu. Neredeyse her günüm burada geçiyor. Nurgün Hoca ve Gönül Teyze ile aile gibi olduk, sayısız anımız var, birlikte çok güzel günlerimiz geçmeye devam ediyor.

Bunun yanısıra sporu eğlenceli bir şekilde yapmak çok keyifli. Her sabah büyük bir heyecanla kalkıp spora geliyorum. 18 aylık evliyim ve 9 ayda 10 kilo aldım. b-fit'e başladıktan sonra ise 6 kilo verdim ve inceldim. Benim için yaşam tarzı haline geldi b-fit'le spor yapmak. Burada olmak çok keyifli. b-fit ailesinin bir ferdi olduğum için çok şanslıyım. Hepinizi çok seviyorum! Başarılarınızın ve şubelerinizin daha da artması dileğiyle..

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Fulya Kökçam