GÜNCEL POSTA:Bakanlık Kadınları Fit’liyor— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi

GÜNCEL POSTA:Bakanlık Kadınları Fit’liyor

Kadınların spor ve yaşam merkezi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğiyle kadınlara Aile Eğitim programını başlattı.

Kadınların spor ve yaşam merkezi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğiyle kadınlara Aile Eğitim programını başlattı, 5 merkezde başlayan program diğer il ve ilçelere de yayılacak KADINLARIN Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'yla birlikte Aile Eğitim Programı'na başladı. Programla birlikte b-fit, kadınların sporun yanı sıra farklı alanlarda eğitimler almasını sağlayarak kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Şimdilik İstanbul'da ve seçilen 5 merkezde başlayan eğitimlere kadınların ilgisi çok büyük.

HUKUK, SAĞLIK, YASAM

Yüzde yüz Türk markası b-fit,Aile Eğitim Programı" ile 'Aile Eğitimi ve iletişimi, Hukuk, iktisat, Medya ve Sağlık" alanlarındaki hizmetlerden kadınların etkili biçimde yararlanmaları konusunda detaylı bilgiler paylaşıyor. Her konu kendi alt başlıklarına ayrılırken, 'Hukuk Okuryazarlığı, Aile Hukuku, Engelli Hakları, Şehit Yakınlarının Hakları, Yaşlı Hakları, Finansal Okuryazarlık, Enerji Tasarrufu, Bilinçli Medya Kullanımı, Sağlıklı Yaşam ve Hastalıklardan Korunma" gibi çok önemli konular da anlatılıyor.

PİLOT BÖLGELER

Şimdilik 228 b-fit merkezi arasından pilot bölge olarak seçilen İstanbul'da; Selimiye, Küçükbakkalköy, Ümraniye, Balmumcu ve Göztepe'de başlayan eğitimlerin önümüzdeki aylarda diğer illere de yayılması planlanıyor.

Kaynakguncelposta

 

GÜNCEL POSTA:Bakanlık Kadınları Fit’liyor

Önceki makale Cosmopolitan Dergisi - Tempoya ayak uyduran koleksiyon