Gölcük Merkez— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Gölcük Merkez

Gölcük Merkez

b-fit Gölcük ailesi olarak, sosyal yardım projelerinde elimizden geldiğince destek olmak istiyoruz.

24 Mart 2016 saat 20:30 da oynanan tiyatro oyunumuz için bilgilendirme yapmadan önce oluşturduğumuz tiyatro grubumuzdan bahsetmek isterim,

21. Yüzyıl Kadınları Tiyatro Topluluğu 2007 yılında tamamıyla ev hanımlarından oluşturulmuş ve Kavaklı İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği' nin önderliğinde kurulmuş bir topluluktur. Kurulma amacı, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi için yardım toplamaktır.

Ben de Kavaklı İlköğretim Okulu' ndan mezun olmuş biri olarak 9 sene önce destek olabildiğim kadar olmuştum. Deprem sonrasında yıpranmış olan okulumuz için oynadığımız oyunlarla Okula Fen Laboratuvarı yaptırdık, spor salonunu yeniledik ve ihtiyaçlarımızı hep oynadığımız oyunlar sayesinde tamamlıyor durumdaydık.

Sonrasında hanımların bazılarının çalışmaya başlaması, çocuklarının büyümesi üniversite telaşı vs vs derken 4 yıllık bir ara vermiş olundu. Hepimizin özlemle bir araya gelmesi bizleri Huzurevi yararına oyun düzenlemeye itti.

Salon 280 kişilikken 500 bilet bastırdık. Huzurevi'nde bir odanın yeniden yaptırılması için gerekli bütçe 5000 TL idi. Biletler 10 TL den satıldığında ancak 5000 TL elde edebiliyordu. Bu iş hayır işi olacağından bilet alırlar ama gelmezler diye düşündük. Ama öyle olmadı :) Salon hınca hınç doluydu Karşı salondan sandalyeler geldi ve ayakta izleyenler de oldu. Ama bizi mutlu eden bu durumdan kimsenin şikayetçi olmayışı ve ayakta bile olsalar sonuna kadar bizleri izleyip kahkaha atmalarıydı.

9 yıl önce bu gruba katıldığımda elimden çok az şey gelmiş olabilir ama bugün gururla söylemeliyim ki b-fit Gölcük ailesi çatısı altında fazlasıyla destek olabildik.

b-fit Gölcük Tiyatro grubunun sponsorlarından biriydi. Gerek oyuncuların yeme-içme ihtiyaçlarında gerekse bilet satışında sonuna kadar destektik.

Bu arada oyunculardan biri ben, biri yeni antrenörümüz Larisa Hoca idi. Üyelerimizden ise Handan, Nurbil ve Şengül hanım' da vardı.

Üyelerimiz sonuna kadar destekti bizlere ve hiç yanlız bırakmadılar.

Gecenin sonunda b-fit Gölcük olarak tarafımıza  sunulan plaketlerimizi gururla teslim aldık.

Önceki makale Bursa Karaman b-fit Merkezi 8 Mart Kadınlar Günü Kermesi