Kadınlar için, Kadın Kadına Çıktığımız Yolda 15. Yılımızda Her Zamanki— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Kadınlar için, Kadın Kadına Çıktığımız Yolda 15. Yılımızda Her Zamankinden Daha Güçlüyüz

Kadınlar için, Kadın Kadına Çıktığımız Yolda 15. Yılımızda Her Zamankinden Daha Güçlüyüz

Sonsuz bir değişim, dönüşüm ve üretimin sembolü olan kadınlara, spor yapma alışkanlığı kazandırarak, zihinsel, bedensel, sosyal ve ekonomik güçlerini arttırmak için 2006 yılında 6 kadın girişimci bir araya gelerek b-fit’i kurduk. Bugünse, kadının gücünün daha iyi bir dünya yaratmak için özgürce kullanılabildiği bir platform oluşturma hayaliyle çıktığımız bu yolda, 15 yıldır emin adımlarla yürümenin gururunu yaşıyoruz.  

 

Türkiye’nin dört bir yanında, her yaş ve gelir seviyesinden kadının hayata katılmasını, sağlıklı ve aktif bir yaşamı seçmesini kolaylaştırıyoruz. Bir spor salonundan çok daha fazlası olan kadınlara özel spor ve yaşam merkezlerimizde, sosyal etkinlik ve projelerimizle kadınların kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının artmasına hizmet ediyoruz. b-fit ile tanıştığı günden beri yaşam kalitesi artan binlerce kadının bizimle paylaştığı mesajlarla ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görüyoruz.

 

Geçtiğimiz 15 sene içinde, gerek dünyada gerekse ülkemizde yaşanan birçok ekonomik kriz ve son olarak da pandemi bizi yıldırmadı. İnandığımız bu yolda, önümüze çıkan engellerin üstesinden gelmek için tüm olanakları kullanıp, yaratıcı çözümler bulurken kalitemizden ödün vermedik. Ama, elbette ki, bu yolda yalnız yürümüyoruz. b-fit ve b-fit Stüdyo merkezlerimiz ile omuz omuza aşıyoruz tüm engelleri.  

 

Hayal kuran ve hayallerini gerçekleştirmek için güçlü adımlar atan kadınlarız ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü arttırmakta kararlıyız. b-fit ve b-fit Stüdyo merkezlerimizi ve işleten kadın girişimcilerimiz ve onların istihdam sağladıkları kadın spor eğitmenleri ve beslenme uzmanları ile hep birlikte büyüyen ve güçlenen bir çınar gibiyiz. Bilimsel esaslara dayalı, güler yüzle ve samimiyetle hizmet vererek, elbirliğiyle ülkemizin kadınlarına ve aslında yarınlarına yatırım yapıyoruz.

 

Bugüne kadar, hayal ortaklığı yaptığımız 250 kadın girişimci ile Türkiye’nin 55 ilinde 750.000'i aşkın kadının ruhlarına ve bedenlerine şifa olduk, olmaya devam ediyoruz. Kendine güvenen, hayallerine inanan, düşerse kırılmadan tekrar ayağa kalkan, kendini seven ve etrafına yaşam kaynağı olan kadınların enerjisine ve potansiyeline inanıyoruz.

 

b-fit’in ve güçlü kadınlarının doğum günü kutlu olsun!

 

b-fit Ailesi

Önceki makale Kadınların Gücüne İnanıyoruz