Aysel Gökmen— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Aysel Gökmen

Aysel Gökmen

Ankara Cevizlidere b-fit merkezimizden Aysel Gökmen

" Bir inat uğruna kendime verdiğim zararı, aynada kendimle göz göze gelene kadar fark edememiştim.

  Uzun zamandır kiloluydum. Ailemin kilo vermem yönündeki   baskısına karşı kilo vermemek için inat etmiştim. Bir arkadaşımla   yan yana   aynaya baktığımızda yaptığım hatanın farkına   vardım. Artık kararlıydım, kilo verecektim. Arkadaşlarımın   tavsiyesi üzerine b-fit Cevizlidere merkezini aradım. Benimle   çok güzel konuştular ve denemek için merkeze davet ettiler.   Müsait olamadığım için hafta içi   gidememiştim. Kapalı   olmasına rağmen, benim için pazar günü açmışlardı   merkezi.   Gittiğimde Songül hocam beni o kadar güzel, o kadar içten   karşıladı ki ilk anda ısındım oraya. Songül hocamın ilgisi, bana   verdiği sıcaklıkla ben de yapabilirim dedim ve benim b-fit   maceram öyle başladı.

  Her gün ayrı bir keyifle yaptım sporumu. Selin hocam, Meltem   hocam ve Songül hocam bana öyle destek oldular ve   başarabileceğime öyle   inandırdılar ki  3.5 aylık bir süreçte 17   kilo verdim. Kendime olan özgüvenim arttı; duruşum, bakışım   kısaca ben değiştim ve tüm bunların yanında Ankara’da bir   ailem daha olmuştu.

  Ben aldığım kararla hem kendimi hem hayatımı değiştirdim,   ayrıca ailem kadar sevdiğim insanlarla tanışma fırsatı elde e  ttim. İyi ki b-fit Cevizlidere var, iyi ki b-fit var !!! "

 

   Aysel Gökmen / Ankara Cevizlidere b-fit Merkezi Üyesi

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Serenay Türkyılmaz
Sonraki makale Nihan Appan