Gaye Hayta— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Gaye Hayta

Gaye Hayta

Ankara Yıldız b-fit Üyesi Gaye Hayta Başarı Hikayesi

B-Fit yıldız ilk açıldığı zaman görmüştüm. Gelip geçerken merak ediyordum ancak o zamanlar başka bir yere pilatese devam ediyordum. Bu nedenle çok ilgilenmemiştim. Bir yıl boyunca pilatese devam edip hiçbir gelişme kaydetmeyince yeni bir yer arayışına girdim.

b-fit yıldız ile bu şekilde tanıştım. Bilgi almak için gittiğimde haftada en az 3 gün ve günde yarım saat gelmen gerekir, dediklerinde bana çok az gelmişti. Çünkü ben 1 yıl devam ettiğim pilatese haftada her gün ve günde 1 saat gidiyordum ve sonuç alamamıştım. Yine de deneme seanslarına gelmeyi kabul ettim. Aletleri ilk gördüğümde hepsi çok kolay gelmişti. Bu şekilde asla zayıflayamam diye düşündüm. İlk deneme seansından sonra, ertesi gün tüm vücudum ağrıyordu. O zaman yarım saatin hiç de az olmadığını, denemeye değer olacağına karar verdim ve b-fit yıldıza gelmeye bu şekilde başladım.

İlk aylar, düzenli gelmeme karşın zayıflama konusunda başarılı olamadım. Çünkü yediklerime dikkat ettiğimi düşünüyordum ancak kendimi sürekli mutfakta ve bir şeyler atıştırırken buluyordum. Tek istediğim basenlerimi eritebilmekti. Ancak bunu tek başıma yapamayacağımı anladım. Bu yazımı da kilolu olarak geçirmek istemiyordum. Profesyonel bir yardım arayışına girdim. B-fit bana bu konuda da çok destek oldu. Yasemin Hanım, beni diyetisyen Serpil Hanım'a yönlendirdi. Yaklaşık 3.5 ay gibi bir sürede 11 kg verdim. Bu kadar sürede bu kiloyu verirken asla halsizlik ve yorgunluk hissetmedim. Son derece sağlıklı ve enerji doluydum. En önemli kısmı basenlerimin de küçülmüş olması. Artık 36 beden pantolon giyebiliyorum.

Her şey için SONSUZ TEŞEKKÜRLER b- Fit Yıldız!

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Fulya Kökçam