Sizinle paylaşmak istediğimiz bir dostluk hikayesi var— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Sizinle paylaşmak istediğimiz bir dostluk hikayesi var

Sizinle paylaşmak istediğimiz bir dostluk hikayesi var

b-fit'te başlayan dostuklar

14 Şubat’ta her yer sevginin bin bir ifadesi ile dolarken, sizinle paylaşmak istediğimiz bir dostluk hikayesi var.

İstanbul'da Erenköy’de yaşayan iki kadının yolu b-fit’in kadınlara özel spor ve yaşam merkezinde kesişirse neler olur? Gelin hikayeyi hem Şerife Hanım’dan hem de arkadaşı Füsun Şavlı’dan dinleyelim.

Şerife Acar, 46, ev hanımı

‘Yarım saatte ne olacak ki’ diye düşünüyordum hep b-fit sistemi için. Kuaförde bir hanımın tavsiyesi üzerine deneme derslerinin yapıldığı öğrendim ve 1,5 senedir b-fit bağımlısı oldum. b-fit ile hayatımda değişen en önemli şey diyet yapmadan yemeklerimi kısıtlamadan zayıflamam. Burada bir çok arkadaş edindim. Bunlardan bir tanesi de Füsun Şavlı. Daha önceleri hep sporda karşılaşıyor ve selamlaşıyorduk. Şube sahibimizin ramazanda yaptığı iftar yemeği etkinliğinde yan yana oturduk tesadüfen ve dostluğumuz orda başladı. 6 aydır her gün spora gelirken haberleşiyoruz, dışarıda buluşuyoruz, beraber vakit geçiriyoruz =).
Hiç unutamadığınız bir b-fit anınızı paylaşır mısınız derseniz; 2014 Nisan ayında şubemizin devrolduğunu ve 26 yaşında küçük bir kızın devraldığını öğrendiğimde çok tepki verdim, üyeliğimi geri istedim. (iptal etmek istedim mi diyor burada?)
Ama bu küçük kızın neler başarabileceğini, bu kadar ilgili ve işini severek yapacağını nerden bilebilirdim ki? Akıl yaşta değil baştaymış, yaşayarak gördük bunu. Asla unutmam bu anımı =).

Füsun Şavlı, 48, Marmara Üniversitesi’nde öğretim üyesi

Üniversitede bir hoca arkadaşımın tavsiyesi üzerine b-fit ile tanıştım. Düzenli spor yapabilen insanlardan nefret ediyordum bu kadar zamanı nasıl bulabiliyorlar diye. b-fit’in zaman politikasına aşık oldum ve severek spora geleceğimi asla düşünmüyordum. Şimdi her gün ben de sporumu yapabiliyorum.
B-fit’teki ilk deneme seansında kolumu bacağımı kontrol edemediğime çok üzülmüştüm. Ama şu anda koordinasyonum çok iyi oldu. Her seansa katılıp rahatlıkla yapabiliyorum. Bu değişim benim için önemli. Asla unutamam bu anımı =).
Burada birçok arkadaş edindim, bunlardan biri de Şerife Acar. 6 aydır güzel bir dostluğumuz oldu. Spora gelmeden önce arayıp ‘Bugün hangi özel seans var? Hadi bugün oryantale gidelim, fit-jump a gidelim’ diye birbirimizi gaza getiriyoruz. Dışarıda buluşup kahvemizi içiyoruz =)

b-fit dostluk hikayesini bizlerle paylaşan sevgili Şerife Acar ve Fisun Şavlı’ya teşekkür ediyor, herkese sevgi ve sağlık dolu bir 14 Şubat diliyoruz.

Önceki makale Reyhan Çankaya
Sonraki makale Nilüfer Kiraz Gültepe