Songül Uludağ— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Songül Uludağ

Songül Uludağ

Hiç durmadan kilo almaya başlamıştım ve bu kilo alımı durmaksızın devam ediyordu. Bir gün dedim ki ‘ben artık kiloluyum ve bu böyle devam edecek’ Bu durumu ben kabullensem de sevgili kızım Meltem bu duruma artık dur demenin vakti geldiğini, posta kutusuna bırakılan b-fit broşürüyle yola çıkıp beni de kendisini de b-fit Cevizlidere ye üye yaptırdığını söyleyene dek…

B-FİT le tanıştığımda  kararlıydım ve azimliydim, o sabah uyandığımda ''artık hayatımda spor olacak ve ben sağlıklı olacağım'' dedim. b-fit'in mucizeler yarattığına inanmak çok zor olmadı, 106 kg olmama rağmen vücudumun esnekliği ve kullanılan aletlerin beni zorlamaması azmimi giderek artıyordu. Sistemin sadece 30 dakika olması ve  sporu eğlenceli hale getirmesi her gün spor yapma hevesimi artırdı.  Vücudum kısa sürede  spora cevap vermeye başladı,  kendimi çok daha mutlu ve zinde hissediyordum.  Kaslarımın güçlendiğini ve gün geçtikçe hayat kalitemin arttığının farkındaydım.

Her ay yıldız tablosunda Ayın en fit'i ünvanını kazanmaya başladım, her geçen gün biraz daha kilo kaybediyor, inceliyordum. Artık b-fit hayatımda kocaman bir yer kaplıyordu.

Bundan sonra hayatımda hep spor olmalı dediğim ve içinde kendimi çok mutlu hissettiğim, benimsediğim, ferah ve aydınlık ortamıyla, mimari dizaynıyla mekanına aşık olduğum b-fit Cevizlidere merkezinin devrolacağını öğrendim.

O anda ''kendime ömür boyu sporu hediye ediyorum'' dedim ve harekete geçtim.

26 Nisan 2014 te açılışını yaptığımız b-fit Cevizlidere Merkezi'nin yeni sahibiyim. Doğruluğunu tekrar  kanıtladığım ve inandığım bir sistemi kadınlarımıza anlatırken içim çok rahat, onların hayatlarına dokunmak, bir parçaları olmak bana keyif veriyor. Hayallerinizin  gerçeğe dönüştürmenin  zor olmayacağının en büyük kanıtı benim.Tiroid hastası olmama rağmen  11 ayda 29 kg. vererek hayatımda b-fit' in yerini sonsuz kıldım.  Bu inançla b-fit bayrağını gururla taşıyorum. Kadınlarımız için hayata geçirilmiş bu eşsiz sistemden faydalanmak için lütfen artık harekete geçin ve b-fit'e gelin.

Girişimcilerin Başarı Öyküleri
Önceki makale b-fit Bornova Özkanlar üyesi Yaren Bozkurt
Sonraki makale Deniz Büyükbalya