Tüm b-fit Kadınlarına DATEM’den İndirim Fırsatı!— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Tüm b-fit Kadınlarına DATEM’den İndirim Fırsatı!

Tüm b-fit Kadınlarına DATEM’den İndirim Fırsatı!

Tüm b-fit üyelerine özel olarak sunulan büyük fırsat! Psikolojik sorunların tedavisinde bilimsel destek almış modern terapi uygulamalarıyla hizmet veren Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi (DATEM), sizlere %15 indirim avantajı sunuyor.

DATEM, psikolojik sağlık alanında bilimsel kanıt temelli klinik uygulamalar benimseyerek psikoterapi hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefleyen bir merkezdir. Tamamı deneyimli klinik psikologlardan oluşan DATEM ekibi, Prof. Dr. Ebru ŞALCIOĞLU'ndan aldıkları kapsamlı Bilişsel ve Davranışçı Terapiler (BDT) eğitiminin ardından, yine onun süpervizyonunda çalışarak derinlemesine deneyim kazanmışlardır. Danışanlarına etkili bir hizmet sunmak amacıyla terapi süreçlerini Prof. Dr. ŞALCIOĞLU’nun danışmanlığında yürütmektedirler.

Fiziksel sağlığın yanı sıra psikolojik sağlığımızı da ön planda tutmanın önemini biliyoruz. Bu nedenle, ruh sağlığınızı desteklemek ve kişisel gelişiminize katkı sağlamak için bu fırsatı kaçırmayın!

Haydi b-fit kadınları, kendinize yatırım yapın ve psikolojik sağlığınızı güçlendirmek için bu özel indirim fırsatını değerlendirin!

Önceki makale b-fit’ten BMC Çalışanlarına İndirim!
Sonraki makale b-fit, ABC Deterjan ile Kurum Anlaşması İmzaladı