Aylin Atasoy— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Aylin Atasoy

Aylin Atasoy

Başladığım ilk gün, geçen 30 dakikanın sonunda, "Ben şimdi spor mu yaptım, bu kadar hafif çalışma ile nasıl incelip forma gireceğim" diye düşünürken bunun aslında çok sistemli bir programın başlangıç safhası olduğunu, 3 ayın sonunda 5 kilo verip forma girmeye başlayınca anladım. Bunun dışında anne karnında doğum kordonu dolanması sonucu güçsüz olan sol kolumun daha da güçlendiğini ve başlangıçta kullanamadığım bir spor aletini bu süreç içerisinde kullanmaya başladığımı farkettim. Tabi günlük hayatımda da kolumla daha yüksek yerlere uzanabilmem, daha ağır eşyaları kaldırabilmem ve daha kolay yüzmeye başlamam beni çok mutlu etti. Bu güzel gelişmeleri her şeyden önce bizi çalıştıran, eğlenceli ve keyifli vakit geçirmemizi sağlayan sevgili Arife, Fulya ve Dilek Hocalarımıza ve Ümran Ateşli’ ye borçluyum.

Forma girmek ve sağlıklı olmak dışında B-Fit'e gönül rahatlığı ile gitmemi sağlayan en önemli faktörler; hem kaliteli, hem ekonomik olması, hijyene önem verilmesi, disiplin v e eğlencenin dengede tutulması, hocaların ve üyelerin oluşturduğu saygı ve hoşgörü ortamı, sadece belli bir zümreye değil her kesim ve her yaştan bayanlara hitap etmesi, her ayın sonunda bizleri motive eden ölçme değerlendirme raporları ve hocalarımızın her gelişimizde bizi güler yüzlü karşılayıp aynı şekilde uğurlamaları olmuştur.

Bu kadar özelliği bir arada bulduğum bu güzel ortamda bir kadın ve bir anne olarak, sağlığım ve kendim için 30 dakika ayırmak beni çok mutlu ediyor. Bize bu imkanı sağladıkları için kurucularına ve hocalarına teşekkür ediyorum. b-fit iyi ki varsınız.

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Fulya Kökçam