Ayşegül Öztürk— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Ayşegül Öztürk

Ayşegül Öztürk

Eveeett...
Bugün 3 aylık üyeliğimin ölçüm günündeyim. Çok mutluyum!.. 3 ay önce bedenimin ve hayatın ağırlığı bana fazla gelmeye başlamış biraz bezgin biraz beklentisiz b-fit Perge’ye üye olmuştum.

Birkaç gün isteksiz geldim buraya. Çünkü tembelliğe alışmıştım. Ama tüm suratsızlığıma rağmen benden ilgi ve gülen yüzlerini esirgemeyen İlknur, Ebru ve Ayşegül hocalar her geçen gün buraya biraz daha istekle gelmemi ve buradan mutlulukla ayrılmamı sağladılar. 3 ayın sonunda bugün gördüm ki bedenim 70 cm incelmiş, 5 kilo yükten de arınmışım. Daha da önemlisi artık hayatın getirdiği sıkıntıları pozitif karşılayabildiğimi, yeni arkadaşlar edinerek çoğaldığımı görüyorum. Her dost hayatın yükünü biraz hafifletir ya b-fit Perge’de hayatın yüküyle birlikte bedeninizi de hafifletiyor ve kendinizi daha güzel, daha zinde, daha hayat dolu hissediyorsunuz.

Yaşamı yeniden arzuyla kucaklamak isteyenler! Bir kez uğrayın, deneme seansına katılın, farkı göreceksiniz.  B-fit Perge, her şey için teşekkür ederim, artık buradayım.

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Fulya Kökçam