Eda Kaleli— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Eda Kaleli

Eda Kaleli

Merhaba...

Ben Eda Kaleli. b-fit Pendik Şubesi'ne bundan tam 4 ay önce başladım. Dün tam 4. ayım bitti. 4 ay sonunda tam 16 kg. ağırlık, 8.1 kg. yağ verdim ve 114cm. de inceldim. Başarılarımla ayın yıldızı seçildim. Bu yüzden çok mutluyum. İlk başladığımda 86 kg. ve 46 bedendim. Şu anda tam 70 kg. oldum. İnanın 38 bedene kadar düşmüşüm. Tam 16 kilo... Süper bir duygu bu benim için. Kendimle çok gururlandım ve artık kendime daha çok güveniyorum. Minicik, küçücük bedenlerin içine girebilmek, dolabına küçücük kıyafetler doldurmak, müthiş bir şeymiş. Bu yüzden spor düşünen, düşünmeyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız...

Ben sadece önce karar verdim, hep başaracağıma inandım ve "Karar vermek başarmanın yarısıdır " diyerek çıktım yola. Başardım da!

Azimliyim ve azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağına inananlardanım. Siz de sadece isteyin. Bir şeyi istemek gerçekten çok önemli. Her şey beyinde ve karar vermekte bitiyor.

Buradan başarılarıma katkıda bulunan Mutlu Hocam'a, Serpil Hocam'a, Nurdan Hocam'a ve bizleri hep güleryüzle karşılayan değerli Gülnur Hanım'a ve Güldal Hanım'a saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.

Teşekkürler b-fit Pendik ailesi.

Başarılarınızın devamı dileğiyle...

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Fulya Kökçam