Emine Hut— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Emine Hut

Emine Hut

Ben 51 yaşında,3 çocuk annesiyim ve anneanneyim. 2010 senesinin yaz mevsimini ayak bileğimdeki bir sorundan dolayı yatarak geçirdim. Hareketsiz geçen 3 aydan sonra kilo alımı ve kas zayıflığı problemlerim oldu. Ayrıca belimde ve boynumda fıtıklarım vardı.

Artık kendim için bir şeyler  yapmanın zamanı geldi diye düşündüğüm bir zamanda, b-fit’le tanıştım. Çok şeker insanlar tarafından karşılandım. Ortam çok sıcaktı. Muhabbet iyiydi. Fakat kafamda soru işaretleri vardı. Rahatsızlıklarımdan ötürü acaba yapabilir miydim? Başlarda çok temkinli ve tutuktum. Şimdilerde ise 8 aylık üyeliğimi doldurmak üzereyim ve kendim için yaptığım bu güzellikten çok memnunum. Tek ayak üzerinde duramazken şimdi ip cambazlığı bile yapabilirim! Öyle ki, rahatsızlıklarımın birçoğunu artık fark etmiyorum bile. Kısaca b-fit hayatıma renk oldu, FİT oldum :)

Güler yüzlü, tatlı dilli Funda Hanım’cım; sen Ümraniye b-fit için biçilmiş bir kaftansın. Hayatının her dönemi güzel geçsin inşallah. Elif hocam, Sinem hocam, Gönül hocam size de sevgiler buradan.

Spor hayatımızın her döneminde olmalı. Lütfen kendinizi sevin ve kendiniz için bir mola verin. Hayat bize en güzel hediye…

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Fulya Kökçam