Menice Ece— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
Menice Ece

Menice Ece

Söze öncelikle size teşekkür ederek başlamak istiyorum. Farkında olmadan gün geçtikçe hızla kilo almaya başladım, bu artık fiziksel çirkinlik dışında sağlığıma da zarar veriyordu. Ben buna artık dur demeliydim ve b-fit Diyarbakır ofis şubesinin kapısını çaldım.

Spora ön yargılarla başladım ama b-fit istasyon çalışması tüm bu olumsuz ön yargılarımı yıktı. Sporu işkence olarak görüyordum. Sporun sonuçlarını gördükçe sevmeye başladım. Hatta sadece sevmek yetmedi, gördüğüm her kadını b-fit’e yönlendirmeye çalıştım. Şuan ailemden 5 kişi benimle beraber b-fite geliyor. 6 aylık üyeliğimin sonunda 21 kilo kaybettim ve 226 cm inceldim. Yağ oranım %15 oranında azaldı ve bunla orantılı olarak su oranım arttı. Hala bile Aynaya bakarken gördüğüm tablo karşısında şaşkına uğruyorum. Rüyada gibiyim o kadar çok kilo verdiğime inanamıyorum. Artık daha sağlıklıyım ve çok mutluyum ömür boyu b-fit üyesi olmayı düşünüyorum.

Ben artık kilo vermek için b-fit’e gitmiyorum, sağlıklı yaşamak ve eğlenceli ortamda stres atmak için gidiyorum.  Bana desteğini esirgemeyen sevgili eşime de teşekkürlerimi sunuyorum. Ve tabi ki sevgili hocalarıma… Sağlıklı sporlar…

Üyelerin Başarı Öyküleri
Önceki makale Fulya Kökçam