b-fit’in Yeni Hedefi Yüzde 50 Büyümek ve Yurtdışına Açılmak— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
b-fit’in Yeni Hedefi Yüzde 50 Büyümek ve Yurtdışına Açılmak

b-fit’in Yeni Hedefi Yüzde 50 Büyümek ve Yurtdışına Açılmak

Her yaş grubu ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak bedensel ve zihinsel gücünü artırmaya hizmet eden b-fit Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Topal, 2024 sonuna kadar hedeflerinin Türkiye’de 65 olan şube sayılarını yüzde 50 oranında artırmak ve Türkiye’de büyümeye devam ederken yurt dışına açılmak olduğunu söyledi.


2006 yılında 6 kadının her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla bir araya gelerek kurulan b-fit, kadınların sosyal etkinlik ve projeler yaparak kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının artmasına hizmet etmek vizyonuyla yoluna devam ediyor.


El değiştirerek, aynı vizyonla yoluna devam ediyor


b-fit Kurucu Ortağı Bedriye Hülya, her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırma hedefiyle 2006 yılında kurduğu b-fit’in yüzde 94 franchise hakkını Burcu Topal’a devretti. Bedriye Hülya ve 5 ortağın %1’lik hissesi bulunuyor. b-fit bugüne kadar 450’den fazla kadın girişimci kazandırırken, 370 merkez açıldı, 1 milyondan fazla kadın üye oldu ve 5 binden fazla istihdam yarattı.


Çok sayıda kadına spor yapma imkanı sağlayacağız


b-fit’i Mayıs 2023’de devraldığını belirten b-fit Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Topal, “2024 sonuna kadar hedefimiz Türkiye’de 65 olan şube sayılarımızı %50 oranında artırmak ve Türkiye’de büyümeye devam ederken yurt dışına açılmak. b-fit olarak temel sosyal hedefimiz kadın girişimci sayısını ve kadın istihdamını artırırken çok daha fazla sayıda kadına spor yapma imkanı sağlamak.” dedi.

Önceki makale b-fit’in Yeni Hedefi Yüzde 50 Büyümek ve Yurtdışına Açılmak
Sonraki makale Türkiye’nin en yaygın kadınlara özel spor salonu zinciri el değiştirdi