14. b-fit Franchise Kongresi İzmir'de Gerçekleşti!— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
14. b-fit Franchise Kongresi İzmir'de Gerçekleşti!

14. b-fit Franchise Kongresi İzmir'de Gerçekleşti!

Türkiye’nin ilk kadın franchise markası b-fit, 14. Franchise Kongresi’ni İzmir’de gerçekleştirdi.

Türkiye'de 50 ilde 200'den fazla merkezi ile 350.000 kadına hizmet veren b-fit, 2 yıllık pandemi arasının ardından 14. b-fit Franchise Kongresi’ni tüm franchisee’lerin katılımı ile İzmir’de gerçekleştirdi.


5-6 Kasım tarihlerinde gerçekleşen kongreye b-fit’in tüm franchise’ları katıldı. 21 Kasım’da 17. senesini kutlamaya hazırlanan markanın kurucu ortağı Bedriye Hülya, b-fit’in yıldönümünde kadınların çok mutlu olacağı özel bir kampanya açıklayacaklarını söyledi. Hülya, yaptığı açılış konuşmasında kadınlar için yeni girişim modelleri, b-fit’in yeni yıl planları ve markalaşmanın pazarlamadaki önemi hakkında bilgiler verdi.


Betül Arım ve Ayşegül Demirsoy Konuşmalarıyla Kongreye Renk Kattı
Türkiye’nin en yaygın kadınlara özel spor salonu ağı ve Türkiye'nin en büyük 9. büyük franchise markası olan b-fit’in 14. kongresinde tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Betül Arım ve kişisel spor koçu, yazar, fitness ve sağlıklı yaşam danışmanı Ayşegül Demirsoy konuşmacı olarak yer aldı.
Kongrede 2023 planları, girişimci kadınlar destek paketleri, yeni istihdam planları masaya yatırıldı.


İki gün süren kongrede franchise sahibi olan merkezler eğitim ve sunumların yanı sıra hem spor yaptı hem de gala gecesinde gerçekleşen kostüm partisi ile eğlenceli saatler yaşadı.


Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi markası b-fit, bugüne kadar 800'den fazla kadına girişimci olma imkanı sağlayarak 1200'den fazla kadına istihdam yarattı.

 

Önceki makale Yalova Çiftlikköy Merkezimiz Açıldı
Sonraki makale Bursa İnegöl Merkezimiz Açıldı