b-fit Hassas Anne Buluşmaları Başladı— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
b-fit Hassas Anne Buluşmaları Başladı

b-fit Hassas Anne Buluşmaları Başladı

İlk b-fit Hassas Anne Buluşmamızı 8 Mayıs’ta b-fit Halkalı’da yaptık ve etkinliğimiz çok keyifliydi. Gelen herkese ve bizi harika ağırlayan B-Fit Halkalı ekibine çok teşekkürler.
B-Fit dersleri tüm anneler ve kadınlar için ideal. Biz anneler ve kadınlar bazen hayatımızdaki her şeyi kendimizin önüne koyuyoruz ama aslında biz iyi olacağız ki hayatımız güzelleşsin. Haydi siz de günde 30 dakikayı sağlığınız ve mutluluğunuz için b-fit’e ayırın. Günde 30 dakika ilk başta kulağa az gibi gelse de aslında çoğumuz günde 30 dakikadan az spor yapıyoruz. b-fit dersimizde Hassas Annelerle 9 alet ve dokuz platformla devamlı olarak hareket halindeydik, vücudumuzun neredeyse her kasını çalıştırdık ve ter attık. Her bir alet farklı bir kas yapısını çalıştırıp bütün vücudumuzun koordine bir biçimde hareket etmesini sağladı. Otuz dakikayı tamamladığımızda kendimizi çok iyi hissettik. Günlük hayatın akışı içinde 30 dakikanın hareket ve spor için ne kadar yeterli olduğunu deneyimledik. 30 dakikanın sonunda esneme hareketlerine geçilerek kasların rahatlamasını sağladık.

Çalışan anneler olarak zamanımız daha kısıtlı ama biraz planlama biraz her şeyi ben yapmalıyım fikrinden uzaklaşma ile bence sağlığımız için bu zamanı ayırabiliriz. Annelerin çocukları ve çevresi için iyi bir şey yapabilmesinin yolu öncelikle kendisinin iyi ve sağlıklı olmasından geçiyor. Zihnimizin ev-çocuk-iş üçgeninde yorulması ve bu yorgunluğun atılması için de bedenen dinç olmak gerekiyor. Bu noktada spor hem bedenin yorgunluğundan hem zihnin yorgunluğundan bizi kurtarıyor. Zihnen ve bedenen dinç anne demek daha sağlıklı, mutlu çocuklar demek. Çalışan annelerin ve tüm kadınların önce kendi yaşamı için fedakârlık yapması gerekiyor.

b-fit.com.tr/tr/merkezler adresinden size yakın b-fit merkezini öğrenin ve hemen bugün sağlığınız ve kendiniz için güzel bir şey yapın. Ücretsiz deneme dersi de yapılıyor.
Bence girişimci bir kadın olmayı ve kendi b-fitinizi kurmayı da düşünün. b-fit franchise sistemi hakkında ayrıntılı bilgiyi bu linkte bulabilirsiniz b-fit.com.tr/tr/franchise-sistemi

b-fit kadınların spor ve yaşam merkezinde günde 30 dk spor yaparak çok uygun üyelik fiyatlarıyla sağlık kazanabilirsiniz.
Hassas Anneler kadınların spor ve yaşam merkezi b-fit’te buluşuyor. Bundan sonra sık sık b-fit’te beraber spor yapacağız ve sohbet edeceğiz. @bfithalkali
Harika bir sohbet, sağlıklı ikramlar ve beraber spor yapmak harikaydı. Bizimle olan @limon_sekeri Gamze’ciğime, @atakentlianneler Eda’ya da çok teşekkürler.

b-fit ve Muzipo Kids ile işbirliğim en az 6 ay boyunca devam edecek. Bir ay b-fit’de 1 ay Muzipo Kids’de Hassas Anne Buluşması yapacağız. Hassas Annelere bu fırsatı veren b-fit ve Muzipo Kids’e çok teşekkürler.
www.bfit.com.tr

Temmuz’da yine bir b-fit Hassas Anne Buluşmamız olacak. Yer ve zaman için @hassasanne instagram hesabımı takipte kalın.
Sevgiler

Önceki makale Kocaeli Başiskele Merkezimiz Açıldı