İncelmek için ekstra ağırlığa ihtiyacınız yok! Vücut ağırlığınız yeter— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi
İncelmek için ekstra ağırlığa ihtiyacınız yok! Vücut ağırlığınız yeter.

İncelmek için ekstra ağırlığa ihtiyacınız yok! Vücut ağırlığınız yeter.

İlk kez Amerikan donanmasında ortaya çıkan ve daha sonra FITNESS ANYWHERE tarafından geliştirilerek Amerika’dan tüm dünyada yayılan TRX Training System; kendi vücut ağırlığınızla yer çekimine karşı çalışma metoduna dayanan mucizevi bir sistem…

Tek bir sistemle yüzlerce farklı egzersizyapılabilmesi TRX Suspension Training’i diğer spor aktivitelerinden farklıkılıyor. Vücudun her yeri çalışabilir. Vücut ağırlığı, yer çekiminin kuvveti ve ortaya çıkan direnç vücudu her defasında biraz daha form kazanır. TRXSuspension Training sayesinde kaslar diğer aktivitelerden daha az zamanda ve daha az efor sarf ederek güçlenir. Tüm fitness hedefleri için kullanılabilen etkili ve güvenli bir çalışma sunar. TRX Suspension Training, her yerde kullanılır. Ev, ofis, spor salonları, okul,bahçe gibi birçok yaşam alanında uygulama kolaylığı vardır. Taşınması, monte edilmesi ve ya sökülmesi son derece pratiktir. Elektrik gibi enerji sarfiyatı gerektirmez.

Vücudunuzu fitness makinesi gibi kullandırır.

TRXSuspension Training Sistemi ile tek ihtiyacınız olan kendi vücudunuzdur başka bir ağırlığa ihtiyacınız yoktur. Kendi vücut ağırlığınızı yerçekimine karşı kullanarak çalışırsınız.Sınırsız hareket seçenekleri sağlar. TRX Suspension Training Sistemi ile her bir hareketi farklı zorluk dereceleri ile programınıza ekleyebilirsiniz.

Video / Bornova Özkanlar b-fit, spor antrenörü Seda Kaya

Önceki makale Peki ya biyolojik yaşın?
Sonraki makale 7’den 77’ye Tenis